Szerezzen örömet gyermekének!

Családi vállalkozásunk azzal a céllal jött létre, hogy az általunk bérbe adott légvárak önfeledt szórakozást és maradandó élményt nyújtsanak minden gyermek számára.
Mint minden szülőnek, nekünk is az a legfontosabb, hogy gyermekeink álmát valóra váltsuk. Elsősorban olyan légvárakat, csúszdás ugrálókat kínálunk, amik családi összejövetelekre, születésnapokra nagyszerű kikapcsolódást nyújtanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
A felfújható légvárak, ugrálók könnyen telepíthető játékok, ezért nem jelent problémát, ha az időjárás közbe szól.

+36 30 833 4109

A legjobb helyen jársz, ha légvárat szeretnél kölcsönözni gyermeked szülinapjára vagy csak egy családi összejövetelre.

Nézz szét a kínálataink között!

Minden bulit feldob egy légvár! A színes, ötletes ugráló várak elengedhetetlen kellékei egy családi napnak, rendezvénynek, egy szülinapi zsúrnak vagy bármely más összejövetelnek. Az itt található ugrálók a gyermekek megunhatatlan kedvencei. A mai gyermekeket már le kell tudni foglalni, a felnőtteknek pedig kell egy kis kikapcsolódás!

A légvárak légbe fúvásához 220 voltos feszültségre és 10 ampernyi áramerősségre van folyamatosan szükségük. Tehát egy sima egyszerű háztartási áram szükséges hosszabbítóval.

Minden légvárunk személyautóval szállítható, kényelmesen elfér bármilyen típusú autóban.

Légvárainkon ÉMI-TÜV vizsga szerepel, így minden szakszerű követelménynek megfelelnek.

Az ár tartalmazza: légvár, kompresszor, rögzítéshez leszúrók, alátét ponyva.

Az ugrálóvárakat esőben és erős szélben felállítani tilos!

Légváraink

Légvár
Boldog gyermek
Kölcsönzés

Tudnivalók

Telefonon, e-mailben vagy a honlapon a foglalás gombra kattintva. 

A légvár elvitele előtt semmilyen díj nem terheli a bérlő felet. A légvár elvitele után rossz idő esetén a foglalási díjat visszaadjuk. Betegség esetén jobbulást kívánunk, de az elvitt légvár után a foglalási díjat nem térítjük vissza.

Egy légvár összehajtott állapotban akkora, mint kb. egy nagyobb sportzsák. Súlya kb. 10-20 kg. Kényelmesen elfér még egy kisebb méretű autó csomagtartójában is.

Minden légvárhoz adunk motort és rögzítőket. Minden esetben fontos, hogy ezek meglegyenek, mert ezek nélkül a légvárat nem lehet használni.

Természetesen. Nagyon egyszerű dolog. Elsőre kicsit nagynak tűnhet, de nagyon könnyű felállítani és elcsomagolni.

Ha 1 napra szeretnéd, akkor előző nap 17 óra után vehető át a légvár és a bérleti nap utáni nap 10 óráig kell visszahozni. De ha péntek délutántól hétfő reggelig van nálad a légvár, akkor a hétvégi árat számítjuk fel.

Igen, a helyszíni átvételkor felfújhatjuk és meg lehet nézni.

Ahogyan minden más, ez is használati tárgy és használódik. Előfordul, hogy egy két helyen van egy kis lyuk, de igyekszünk mindig átnézni a légvárakat kiadás előtt. Sajnos nagyon sokszor előfordul, hogy a felnőttek égő cigarettával túl közel mennek a légvárhoz és a hamu kiégeti azt. Ez egy szinte észrevehetetlen lyukat csinál, amit mi sem mindig veszünk észre. Ha ilyet talál, akkor egy azonnali telefonnal jelezheti, hogy nem nálunk történt a szakadás.